Transport med bus og taxi i Løgstør, Aalborg og Nordjylland

​Byens Taxi og Turist tilbyder alle former for transport med bus eller taxi i Løgstør, Aalborg og det øvrige Nordjylland.

Vi har en døgncentral, hvor du kan bestille transport

​Vores central har døgnåbent for modtagelse af bestillinger af befordring - herunder taxi, og vores personale taler både engelsk og tysk. Vi tilbyder blandt andet transport inden for følgende:

Vi trækker på vores store vognpark i forbindelse med transport, og her har vi store busser til vores skolekørsel, turistkørsel og anden buskørsel, ligesom vi har personbiler til taxi-kørsel, sygetransport og lignende.

Du kan bestille kørsel til særlige behov

​Alle vogne er udstyrede med satellit-trafikdirigering, hvor der er direkte kontakt mellem central og vogne. Alle vogne er endvidere pålagt kategorier, så der eksempelvis kan bestilles transport med hund, kat eller cykel samt med barnepude og så videre. Desuden tilbyder vi liftkørsel for handicappede.

Forudbestillinger på transport modtages gerne, ligesom oplysning om større arrangementer også vil være med til at forberede os bedre på at imødekomme kundernes ønsker og behov for kørsel.

Når du bestiller kørsel til for eksempel tog, fly, færge eller skib, bør du gøre os opmærksom på dette. Samtidig bør du tydeligt informere om alle væsentlige tidspunkter samt afhentningsadresse.

Kontakt Byens Taxi og Turist på telefon 98 67 14 04 eller på e-mail byens.taxi.turist@mail.dk for at høre nærmere om dine muligheder for kørsel eller for at bestille.

Taxi og buskørsel ​hele døgnet rundt

Vores personale taler både engelsk, tysk og naturligvis dansk

Uddannet personale

Overholder aftaler

Har du spørgsmål?

Ønsker du at bestille transport, så er du mere end velkommen til at ringe til os eller skrive en e-mail.

​Du kan også udfylde vores formular med dit spørgsmål eller yderligere information om vores ydelser.

Du vil høre fra os hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Byens Taxi og Turist har mange års erfaring med handicapkørsel, turistkørsel og taxi. 

Vi lægger vægt på at give dig den bedste service. Vi har døgnåbent, så uanset hvornår du måtte have behov for vores ydelser, så kan du ringe og bestille kørsel.

CVR: 11955738

​Kontakt os

Byens Taxi og Turist v/Flemming Hollen

Vindblæsvej 56, 9670 Løgstør

Telefon: 98 67 14 04

E-mail: byens.taxi.turist@mail.dk