Transport med bus og taxi i Løgstør, Aalborg og Nordjylland

Byens Taxi og Turist tilbyder alle former for transport med bus eller taxi i Løgstør, Aalborg og det øvrige Nordjylland.

Vi har en døgncentral, hvor du kan bestille transport

Vores central har døgnåbent for modtagelse af bestillinger af befordring – herunder taxi, og vores personale taler både engelsk og tysk. Vi tilbyder blandt andet transport inden for følgende:

Vi trækker på vores store vognpark i forbindelse med transport, og her har vi store busser til vores skolekørsel, turistkørsel og anden buskørsel, ligesom vi har personbiler til taxi-kørsel, sygetransport og lignende.

Du kan bestille kørsel til særlige behov

Alle vogne er udstyrede med satellit-trafikdirigering, hvor der er direkte kontakt mellem central og vogne. Alle vogne er endvidere pålagt kategorier, så der eksempelvis kan bestilles kørsel med hund, kat eller cykel samt med barnepude og så videre. Desuden tilbyder vi liftkørsel for handicappede.

Forudbestillinger på transport modtages gerne, ligesom oplysning om større arrangementer også vil være med til at forberede os bedre på at imødekomme kundernes ønsker og behov for kørsel.

Når du bestiller kørsel til for eksempel tog, fly, færge eller skib, bør du gøre os opmærksom på dette. Samtidig bør du tydeligt informere om alle væsentlige tidspunkter samt afhentningsadresse.

Kontakt os

Du kan ringe til os eller skrive en mail hvis du vil bestille transport. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor hvis du har et spørgsmål eller vil høre mere om, hvad vi tilbyder.

[captcha_bank_text]