Turistkørsel for virksomheder, foreninger og institutioner

Byens Taxi og Turist udfører turistkørsel for både små og store grupper. Vi kører især i Løgstør, Aalborg og det øvrige Nordjylland, men vi kan naturligvis køre til alle steder, når vi udfører kørsel for turister.

Du kan bruge turistkørsel til at hente og bringe i lufthavn

​Turistkørsel kan blandt andet dreje sig om at hente eller bringe grupper til og fra lufthavnen eller en station. Turistkørsel kan også være for en forening, en virksomhed eller en institution, hvor en gruppe mennesker skal til et arrangement, et kursus, et møde eller en konference af den ene eller anden art.

En del foreninger og institutioner benytter vores turistkørsel til udflugter. Det kan være alle former for transport som for eksempel en børnehave, der skal i Zoo, eller førsteholdet, der skal til fodboldkamp, men det kan også være en gymnasieklasse, der skal på en ferie, som de selv arrangerer og betaler.

Vi tilbyder sightseeing og hotel

​Vi kan blandt andet lave specifikke ture i området alt efter jeres ønsker og behov. Vi samarbejder endvidere med en række hoteller i Nordjylland, hvilket gør, at vores turistkørsel kan inkludere en lang række ydelser som for eksempel:

  • Kørsel
  • ​Sightseeing
  • ​Møder
  • ​Bespisning
  • ​Overnatning


Ring til Byens Taxi og Turist på telefon 98 67 14 04, eller skriv til e-mail byens.taxi.turist@mail.dk, for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for turistkørsel, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Det kan også være, at du ønsker forslag og ideer til sightseeing, bespisning og hotel.

Taxi og buskørsel ​hele døgnet rundt

Vores personale taler både engelsk, tysk og naturligvis dansk

Uddannet personale

Overholder aftaler

Har du spørgsmål?

Ønsker du at bestille transport, så er du mere end velkommen til at ringe til os eller skrive en e-mail.

​Du kan også udfylde vores formular med dit spørgsmål eller yderligere information om vores ydelser.

Du vil høre fra os hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Byens Taxi og Turist har mange års erfaring med handicapkørsel, turistkørsel og taxi. 

Vi lægger vægt på at give dig den bedste service. Vi har døgnåbent, så uanset hvornår du måtte have behov for vores ydelser, så kan du ringe og bestille kørsel.

CVR: 11955738

​Kontakt os

Byens Taxi og Turist v/Flemming Hollen

Vindblæsvej 56, 9670 Løgstør

Telefon: 98 67 14 04

E-mail: byens.taxi.turist@mail.dk