Turistkørsel

Turistkørsel for virksomheder, foreninger og institutioner

​Byens Taxi og Turist udfører turistkørsel for både små og store grupper. Vi kører især i Løgstør, Aalborg og det øvrige Nordjylland, men vi kan naturligvis køre til alle steder, når vi udfører kørsel for turister.

Du kan bruge turistkørsel til at hente og bringe i lufthavn

​Turistkørsel kan blandt andet dreje sig om at hente eller bringe grupper til og fra lufthavnen eller en station. Turistkørsel kan også være for en forening, en virksomhed eller en institution, hvor en gruppe mennesker skal til et arrangement, et kursus, et møde eller en konference af den ene eller anden art.

En del foreninger og institutioner benytter vores turistkørsel til udflugter. Det kan være alle former for transport som for eksempel en børnehave, der skal i Zoo, eller førsteholdet, der skal til fodboldkamp, men det kan også være en gymnasieklasse, der skal på en ferie, som de selv arrangerer og betaler.

Vi tilbyder sightseeing og hotel

Vi kan blandt andet lave specifikke ture i området alt efter jeres ønsker og behov. Vi samarbejder endvidere med en række hoteller i Nordjylland, hvilket gør, at vores turistkørsel kan inkludere en lang række ydelser som for eksempel:

  • Kørsel
  • ​Sightseeing
  • ​Møder
  • ​Bespisning
  • ​Overnatning

Ring til Byens Taxi og Turist på telefon 98 67 14 04, eller skriv til e-mail byens.taxi.turist@mail.dk, for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for turistkørsel, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Det kan også være, at du ønsker forslag og ideer til sightseeing, bespisning og hotel.

Få dit tilbud her